Zo gaan wij te werk

We nemen graag de volledige installatie uit handen om je zelf bij al het regelwerk en onvoorziene zaken te ontzorgen. Complexe uitdagingen, daar houden we van. Onze werkwijze is erop ingericht om geen enkel detail over het hoofd te zien en alleen vakwerk te leveren.

Ontwerp

Alles start met een gedetailleerde tekening

Elke vraag begint met een tegenvraag. Wat zijn de wensen, eisen en verplichtingen? Waar moet de installatie aan voldoen? We zijn echte meedenkers. Lever je P&ID-schema aan, of laat ons hart sneller kloppen door ons ook dat voor je uit handen te laten nemen. We analyseren je wensen grondig en werken nauwkeurig elk detail uit. Van materiaal en diameter tot geschikte appendages en beugels. Het inmeten gaat pas van start als ieder detail besproken en akkoord is.

Inmeten

Inmeten is precisiewerk

Inmeten is zeer nauwkeurig werk. 1 millimeter verschil kan ervoor zorgen dat een complex pakket van leidingwerk niet meer in de ruimte past. Precisie staat dus voorop. Dit essentiële onderdeel uit onze werkwijze zorgt ervoor dat elk element van de ontworpen installatie perfect past in de bestaande of geplande ruimte. We zien niks over het hoofd!

Prefab

Wij produceren prefab in eigen huis

Onze benadering van prefab productie in eigen huis garandeert een hoge mate van kwaliteit en efficiëntie. De kostenbesparing is een heel groot voordeel. Onze eigen productiehal is voorzien van alle voorzieningen, waardoor we op locatie bijna geen extra materialen of gereedschappen nodig hebben. Daardoor wordt alleen al de tijd voor het laden en lossen enorm ingekort, maar de tijdsbesparing zit grotendeels in de kortere installatietijd op locatie. Al onze monteurs zijn zeer ervaren en denken van begin tot eind mee tijdens de productie en installatie, zodat een consistente afwerking perfect is gewaarborgd.

Installeren

Installatie op locatie volgens de hoogste normen

De installatie op locatie wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen. Ervaren monteurs zorgen ervoor dat alle onderdelen naadloos en volgens de specificaties van het ontwerp worden geïnstalleerd. Wanneer nodig zelfs razendsnel. Veiligheid en klanttevredenheid staan op een gedeelde eerste plaats, maar het moet wel heel gek lopen als we daar niet aan voldoen.

Opleveren

Afronden met nauwkeurige controle en documentatie

Zodra de installatie is voltooid, voeren we samen een controle uit en nemen we de bijbehorende documentatie door. Op deze manier ben je volledig geïnformeerd en in staat om de installatie goed te keuren. We zorgen natuurlijk ook voor een nauwkeurige controle, aangepast aan het type installatie. Wanneer gewenst of noodzakelijk, leveren we een PED-map aan en regelen we de overdracht van de keurmerken.


Volledig proces van A tot Z
Van engineering tot uitvoering. We brengen de meest complexe opdrachten tot een goed einde.

Hoge kwaliteit
Strakke deadlines of specifieke vereisten zijn geen probleem. We werken áltijd vakkundig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Jarenlange ervaring
Door de jaren heen uitgegroeid tot specialist in las- en leidingwerk. Echte vakmensen met vele jaren technische kennis.

Expertise in maatwerk
Onze vakmensen hebben expertise en weten raad met íedere uitdaging in WTB-installaties en procesleidingwerk.
Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.