Kwaliteit zit in alle details

Engineeren, meedenken in de ontwikkeling, verbindingen en appendages kiezen, materiaalgebruik, veiligheid. Kwaliteit zit ‘m in alle details die perfect samenkomen. Rumetec hecht grote waarde aan ieder onderdeel dat hieraan bijdraagt.

Veiligheid

Alles volgens de hoogste veiligheidsnormen

Veiligheid is belangrijk. Niet alleen voor ons en ons vak, maar zeker ook voor jou als klant. Met de nodige procedures en certificering waarborgen we dit en garanderen we dat er op het gebied van veiligheid nooit wordt ingeleverd. Alle veiligheidsmaterialen om aan de voorschriften binnen jouw bedrijf te voldoen, hebben wij in eigen huis. Hesjes, helmen, brillen, oordoppen. Onze mensen dragen zorg voor de juiste uitrusting voor iedere klus. Dat komt de kwaliteit uiteindelijk alleen maar ten goede.

Kwaliteit

Alle certificaten in huis om kwaliteit te kunnen waarborgen

Bij Rumetec garanderen we kwaliteit door onder andere te zorgen voor strikte certificeringen. Door geschoolde lassers die met gecertificeerde lasmethoden werken, en CE-verklaringen voor het leidingwerk die aantonen dat ons werk voldoet aan de Europese regelgeving. Met een volledig zelfvoorzienend machine- en wagenpark, inclusief goedgekeurd gereedschap en eigen hoogwerkers, voldoet Rumetec letterlijk aan de hoogste normen.

Techniek

Technieken die wij toepassen op onze installaties


Certificering

PED-verklaring voor EU-richtlijnen

Een Pressure Equipment Directive (PED)-verklaring is een certificaat dat aangeeft dat apparatuur zoals leidingen, ketels en drukvaten voldoen aan de EU-richtlijn voor drukapparatuur. Rumetec voldoet aan deze richtlijnen om de veiligheid van het leidingwerk te garanderen. We voldoen aan de specifieke veiligheidsnormen die de PED stelt, voorzien in de controle, leveren de juiste documentatie en dragen zorg voor de CE-markering.

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.