Type installaties

Bij Rumetec werken specialisten die moeiteloos grote uitdagingen in leidingwerk aanpakken. We kennen ons vak én de vereisten voor verschillende typen installaties.

Gasinstallatie

Het construeren of repareren van leidingwerk voor gasinstallaties is specialistisch werk waarbij veel aandacht vereist is voor veiligheid, nauwkeurigheid en wettelijke voorschriften. Dat begint bij het bepalen van het materiaal, de dikte van de buis, de appendages en het beugelwerk, en houdt pas op na een uitvoerige controle van alle lasnaden en verbindingen. Dat kan bijvoorbeeld visueel zijn, maar ook röntgenonderzoek voeren we uit.

HVAC-installatie

Rumetec ondersteunt een ideaal binnenklimaat met laswerkzaamheden en perfect leidingwerk op maat voor ‘Heating, Ventilation and Air Conditioning’ (HVAC) installaties.

Koelinstallatie

Rumetec levert vakkundig leidingwerk voor procesgebonden koelinstallaties, cruciaal in onder andere machinefabrieken en productieprocessen waar machines gekoeld moeten worden. Zelfs onder tijdsdruk en bij zeer complexe vraagstukken.

Overige installaties

Rumetec biedt maatwerk leidingwerk voor allerlei installaties, afgestemd op de specifieke eisen van elke unieke toepassing. Of het nu gaat om speciale industriële systemen, geavanceerde technologische toepassingen, of unieke projecten waar geen oplossing voor lijkt te zijn. Bij ons vind je gegarandeerd betrouwbare en duurzame oplossingen, zelfs in de meest uitdagende en complexe situaties. Schroom ook niet om contact op te nemen voor kleine klussen. We denken graag mee.

Persluchtinstallatie

Het mag duidelijk zijn dat leidingwerk voor persluchtinstallaties bestand moet zijn tegen de hoge druk. Rumetec ontwerpt, maakt en monteert leidingwerk dat op maat is gemaakt voor de vereiste drukniveaus en bijkomende veiligheidsnormen voor jouw specifieke situatie. Rumetec verzorgd ook de PED-verklaring, zodat je installatie voldoet aan de EU-richtlijnen.

Procesinstallatie

Het verzorgen van kwalitatief en duurzaam leidingwerk voor procesinstallaties vraagt om een goed begrip en vakkennis van mechanische engineering, procesvereisten, veiligheidsvoorschriften en materialen. Rumetec heeft veel kennis in huis om klantspecifiek aan de wensen te voldoen.

Stoomleidingen

Ook voor aanpassingen of het monteren van een compleet nieuwe stoomleidingen ben je bij Rumetec aan het juiste adres. Wij kunnen je ondersteunen van engineering tot en met de PED-keuring. Wij denken graag met je mee om een veilige en duurzame installatie te maken, welke is voorzien van de benodigde appendages en expansievoorzieningen.


Volledig proces van A tot Z
Van engineering tot uitvoering. We brengen de meest complexe opdrachten tot een goed einde.

Hoge kwaliteit
Strakke deadlines of specifieke vereisten zijn geen probleem. We werken áltijd vakkundig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Jarenlange ervaring
Door de jaren heen uitgegroeid tot specialist in las- en leidingwerk. Echte vakmensen met vele jaren technische kennis.

Expertise in maatwerk
Onze vakmensen hebben expertise en weten raad met íedere uitdaging in WTB-installaties en procesleidingwerk.
Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.