Vakmanschap zit bij ons in de genen

Er zijn genoeg lassers, maar daadwerkelijk verder gaan dan de simpele uitvoering is een ander verhaal. Rumetec staat voor flexibiliteit, innovatieve technieken en puur vakmanschap. Dat merk je bij de eerste tekening die wordt aangedragen voor je project én zie je terug bij de enorme kennis en toewijding van de monteurs.

Familiebedrijf

Rumetec van toen en nu

Als een werkgever geen groeimogelijkheden meer heeft voor verreikende technische kennis en ambities, is het tijd om het heft in eigen hand te nemen. Rumetec start in de schuur achter het huis van een echt ondernemersgezin. De schuur dient als werkplaats en een busje met lasapparaat kon op pad voor diverse laswerkzaamheden in de buurt. Daarna ging het snel en volgden er meerdere verhuizingen.

Inmiddels is Rumetec uitgegroeid tot familiebedrijf met een divers en groeiend team. Met een eigen pand midden in een regio met grote vraag naar lassers, weet ieder bedrijf ons te vinden. We leveren een totaalpakket en ontlasten met het leidingwerk en alles daaromheen. Van kleine reparatie tot complexe opdracht die het nodige denkwerk vereist.

Prefab

Prefab zorgt voor snelheid en flexibiliteit op locatie

Ook voor jouw project verzorgen we prefab leidingwerk. En volledig op maat! Hierbij delen we de totale installatie op in vooraf geassembleerde, genummerde en gelaste delen. Met onze ruime werkplaats van 1.200 m2 kunnen we meerdere grote prefab projecten tegelijkertijd verzorgen, wat de installatietijd op locatie flink verkort.

Installaties

Welke installatie kunnen we voor jou aanpakken?


Helaas zijn er nog geen vacatures beschikbaar.
Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.